DG – Grup Tècnic i Jurídic és un despatx format per advocats i arquitectes tècnics en el que oferim serveis que abasten tant el món jurídic com el de l’arquitectura. Són moltes les ocasions en les que és necessari complementar tant el marc legal com el tècnic i el nostre despatx ofereix un servei únic als nostres clients en les dues disciplines.

Neix així un nou concepte de despatx multidisciplinar que s’esforça dia a dia a assolir l’excel·lència en la prestació dels seus serveis.

El nostre despatx gaudeix d’una llarga experiència en l’àmbit de l’Administració Pública Local en tots els àmbits, motiu pel qual podem oferir solucions a qualsevol problema relacionat amb l’Administració. Ens fem càrrec de tot tipus de tramitació, del seu seguiment i de la correcta finalització, evitant al client oblits, esperes i preocupacions.

Els nostres valors són el  compromís, la dedicació, l’efectivitat i la responsabilitat.

La professió jurídica només s’entén des de la dignitat, integritat, confiança recíproca entre client i professional com a principals valors de l’exercici de la professió.

El món de l’arquitectura implica un alt grau d’empatia amb el client, una comunicació constant i fluïda durant un procés conjunt i un tracte honest que permet defensar en tot moment els interessos del client.

«Una fusió de coneixements, experiències i valors que volem oferir-vos.»